Välkommen

Sedan starten 1993 har vi arbetat efter en tydlig vision att erbjuda: rätt pris för vald kvalitet och att oavsett storlek arbeta som det lilla företaget med kundfokus och lösningstänk. Vi startade med ett starkt varumärke inom HORECA, DaVinci. DaVinci arbetar med smaksättning och främst då; syrup till drinkar och kaffe. DaVinci arbetar med naturliga smakämnen och mindre socker i en annars översötad branch. Vi kan stolt säga att vi fortfarande arbetar med detta uppdrag som distributör.

2014 ökade vi vår produktportfölj med en helt annan produkt, japanska knivar. Det var följden av att Pigge Hall blev en del i bolaget och hans expertis var just knivar. Niklas Ekelund är en smaksäker f.d. bartender som fram till 2015 fokuserat på just smaksättarna från DaVinci. Fråntaget de stora cafékedjorna är DaVinci marknadsledande i café Sverige. Inom gebitet knivar representerar vi japanska företag som Suncraft samt Satake Cutlary. Produkterna säljs via bl.a. Bagaren och Kocken, KitchenLab samt Japanes Knife Company.

Vill du bli en del av oss och sälja våra produkter, tveka inte! Inget möte är oviktigt och ingen kund är för liten, så kontakta oss direkt.

Sakamoto
Sakamoto är en av våra kolstålsknivar. Tillverkarken är Suncraft från Seki City Japan
Klicka här
Octa
Svart som synden med matt damaskusstål i 33 lager och VG10
Klicka här
Swirl
Swirl, serien med en egen twist
Klicka här
MU
Italiensk design, japanskt kvalitet
Klicka här
Warikome
En arbetshäst likt en ardenner
Klicka här
PRO Household
En smidd kniv från Satake Cutlary. En bred serie med många modeller. Perfekt i hushållsanvändning
Klicka här
Clad
Satake Cutlary, originalet från Japan.
Klicka här
Föregående bild
Nästa bild

EF-Gruppen har sveriges bredaste sortiment av japanska knivar för distribution i Sverige. Under rubriken varumärken i navigeringen hittar du alla våra knivar sorterat på varumärke och serie. Vi har allt från det enkla till det exklusiva.

- ett littet handelshus

Vi är en utmanare på den svenska marknaden. Vår vision är att distribuera varor till rätt pris direkt. Läs mer om oss eller boka in ett möte med oss. Klicka här och läs mer om vad vi har, vad vi står för och vad ni kan räkna med när ni är kund. KLICK